Foglalás & Ajánlatkérés

Kizárólag a szállásfoglalási oldalakon, e-mailben, vagy a weboldal foglalási rendszerén keresztül érkező ajánlatkéréseket és foglalásokat fogadjuk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.

A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.

Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

Férőhelyek száma a Don Quijote Lenti Panzióban:

Erkélyes fürdőszobás franciaágyas szoba: maximum férőhely 4 személy

Emeleti Családi 4 fős lakosztály 2 hálótérrel: maximum férőhely 6 személy

Maximum 10 fő elszállásolására van lehetőség panziónkban.

Áraink: 

  • 1 fő 15.600 Ft/éj
  • 2 fő 25.600 Ft/éj
  • 3 fő 37.200 Ft/éj
  • 4 fő 48.000 Ft/éj

A szállás 0-3 éves korig ingyenes, 3-12 éves korig 50 % kedvezményt adunk.

Minimum foglalható éjszakák száma nincs.

Az árak tartalmazzák a bőséges reggelit. 

Az idegenforgalmi adót (500Ft/fő/éj) az árak nem tartalmazzák

A szálláshely középkori stílusú éttermében egyedülálló történelmi ételeket és a tradicionális hazai konyha ételeit kínálják.

A Don Quijote Középkori Étterem és Panzió tágas lakosztályaiban ingyenes Wi-Fi- csatlakozás, kábeltelevízió, hűtő, légkondicionáló és mikrohullámú sütő is gondoskodik a vendégek kényelméről. A belső tereket történelmi rajzok és középkori minták jellemzik.

Kutyabarát szálláshelyként kutyát szívesen fogadunk, egyéni háziállat házirendünk megtekintése és elfogadása után, a háziállat díja 2.000 Ft / házikedvenc / éj.

A foglalás garantálásához nincs szükség előleg megfizetésére.

 Fizetés a helyszínen készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával történhet. 

Lemondási feltételek

Nálunk nincsen lemondási díj, vagyis a foglalás bármikor lemondható díjmentesen.

Módosítási feltételek

Időpont módosítás:

Amennyiben módosítani szeretné foglalását, kérjük vegye el velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, ez a lehetőség díjmentes.

Vendégek számának módosítása:

Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni elérhetőségeinken, hogy a panziót megfelelően készíthessük elő.

Érkezés, távozás

A vendégházat az érkezés napján 14.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás a vendégház foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

Egyéb

Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni a panziót, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

A Vendég foglalásával elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.